Tuesday, 3 April 2012

Perjalanan kehidupan........

"Helo, tengah buat apa tue?"
Aku tersentak tiba-tiba ada seorang teman sekerja bertanya pada aku yang pada masa itu sedang mengelamun.
"Oh!, takde apa-apa, just duduk rehatkan diri lepas makan tadi" jawabku.
"Macam mana kerja ko ari ni? Supervisor ko ada buat hal lagi ke?" tanya Saiful.
"Biasala bro, .... tadi aku tersalah cakap pada dia. Ntah mcm mana dia marah-marah aku depan budak -budak production." jawabku sambil menyedut saki baki minuman yang tinggal.
"Jangan risau, dia  memang macam tu mudah naik angin tak tentu pasal, aku harap ko ikut kan je apa cakap dia. Lagipun dia tu ada masalah dengan wife dia." terang Saiful panjang lebar. Pada masa yang sama, Saiful aku lihat sedang mengeluarkan sekotak rokok. "Ko nak?" tanya dia padaku.
"Takpela, aku tak merokok, thanks" jawabku.
Berkepul-kepul asap rokok aku lihat di depan mata aku. "Ful, dah lama ko hisap rokok ke?".
"Aku?, Sejak sekolah rendah.....hahahahhaha" selanya sambil menepuk-nepuk seluar kakinya yang dijatui habuk rokok itu.
"Owh."jawapku pendek.

Wednesday, 28 March 2012

Saturday, 17 December 2011

Aku suka baca blog yg lain......

aku sebagai new comer dalam blogging ni rasa best sgt baca blog org lain......aku akan post kisah hidup aku dlm blog ini dalam sedikit masa lagi....i will recall all the BEST thing happen in my real life!..... mohon bimbingan dari semua..... love from me...

Friday, 4 November 2011

blurrr

ada sesiapa nak beri gambar yg menghairahkan?.... email pada saya di jbguy29@yahoo.com

Monday, 26 September 2011

ada cinta ke?

i need someon who can make me feel happy and save....adakah cinta utk plu?

Friday, 2 September 2011

Mencari yg sudi......

Aku hidup dalam pencarian sehingga kini......aku mencari sebuah perhubungan yg mengasyikkan untuk dua jiwa....aku lelaki mencari lelaki jua..agar hidupku sentiasa di alam keseronokkan....apakah penantian aku akan diakhiri dengan pertemuan yg tak disangka........adakah jejaka sudi menerima seadanya.........terus mencari dan mencari....dan mencari.....dan mencari......

Wednesday, 17 August 2011

Salam Kenal Dari NEWBIE in Blogger!

Salam kenal buat para blogger di mana jua anda berada, disini saya boleh di katakan NEWBE dalam bidang blog memblog nie......barap dapat la kita sama-sama kongsi maklumat ...SEGALAnya berkaitan dengan sesebuah hubungan................ Akan update lagi status ini dari semasa ke semasa.....dan ianya tentula PANAS!